yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy dumanın ve yüce ısının autarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu hesap sevimli kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Camlı yangın kapıları yahut ürkü barlı yangın kapıları başka yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın kapılarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, yavuz malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en kip bapların binanın strüktürsına yarar çelik üzere malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği değaksiyonmemiştir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en majör kazanımı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın bapları sırf ivedili durumlarda binadan kaçışı kurmak değil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine nazaran yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış kapıları olarak da hatıralan bu kapıların tasarrufı yalnız yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını muayyen bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine denli dönem kazanmanızı katkısızlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın Yangın Çıkış Kapısı kapılarımızın prezantabl testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırı ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı aslında gestaltların bâtın asayiş kahramanlarıdır. Bu yapılarda bulunanların yangın çıkışlarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son rütbe önemlidir.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yanının örtüsüz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda Yangın Çıkış Kapısı dirilik kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi Yangın Merdiveni Kapısı kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page